Zbog pucanja cjevovoda bez vode do 15 časova nekoliko gradskih ulica

Zbog sanacije kvara na gradskom cjevovodu, bez vode će do 15 h biti potrošači u Ulici Tršovoj, od vatrogasnog doma do Prve banke, Ulici Rista Ratkovića i Ulici Muha Dizdarevića, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.  Na ostalom području grada i u prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biće uredno.

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje  će od 07:30 do  do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju  od 09:00 do 15:00 sati neće imati Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka i Radulići, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 47 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  8 kućnih posjeta.

U Crnoj Gori jutros su saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost,  saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Iz AMSCG-a savjetovali su vozačima da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na regionalnom putu  R-10, dionica  Đurđevića Tara - Mojkovac, lokalitet Sokolovina, zbog sanacije kosine saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od sedam do 12 sati i od 13 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz umjeren razvoj oblačnosti u kontinentalnim predjelima.Poslijepodne i tokom noći očekuje se lokalno kiša ili kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno u sjevernim predjelima. Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 24, najviša dnevna od 28 do 40 stepeni.