I danas radovi na elektro mreži, bez struje brojna sela

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje  će od 07:30 do 08:30 i od 17:00 do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju  od 09:00 do 15:00 sati neće imati  Slijepač Most, Gornja Lipnica, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Mijatovo kolo, Pašića Polje i Čeoče, a od 08:00 do 13:00 sati  Donja Orahovica,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da će u slučaju radova na gradskom cjevovodu potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražil0 je 35 osoba, a dežurne ekipe su obavile  6 kućnih posjeta.

U Crnoj Gori jutros su saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost,  saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Iz AMSCG-a savjetovali su vozačima da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na regionalnom putu  R-10, dionica  Đurđevića Tara - Mojkovac, lokalitet Sokolovina, zbog sanacije kosine saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od sedam do 12 sati i od 13 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti  sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, tokom popodneva ponegdje moguća kratkotrajno kiša, prvenstveno u planinskim oblastima.Vjetar slab do umjeren, krajem dana i tokom noći ponegdje pojačan, uglavnom sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 26, najviša dnevna od 29 do 41 stepeni.