Tokom praznika bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom je uredno a tokom dana nijesu planirani radovi na niskonaponskoj eletektro mreži i dalekovodima, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 36 sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj  Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj,osim na pojedinim dionicama na sjeveru, gdje je zbog magle smanjena vidiljivost, saopštili su iz AMSCG savjetujući  vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila. Iz Auto moto saveza upozoravaju da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporenije ili uz povremene zastoje.  Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, uglavnom krajem dana i tokom noći. Na sjeveru se ujutru očekuje povećana niska oblačnost ili magla, a tokom dana duži sunčani intervali. Vjetar povremeno umjeren i jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha sedam do 23, najviša dnevna 15 do 32 stepena.