Bez obustave saobraćaja na Ribarevinama

Na magistralnom putu Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, narednih pet dana saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmjenično, i neće dolaziti do totalne obustave i prekida saobraćaja, saopštili su iz kompanije “Bemax” koja izvodi radove. Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu  uslovima i stanju na putu.

Zbog planiranih radova na mreži,  bez napajanja električnom energijom danas će u terminu od devet do 15 sati ostati Mijatovo Kolo, Pisana Jela, Đorđija Stanića, Gornja Lipnica, Slijepač Most, Pali, Ribarevine, Nedović, Ostrelj, Ramčina i Zaton, a od 12 do 15 sati Grančarevo, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 36 sugrađana, a dežurna ekipa je 11 puta intervenisala na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, i dodali da i tokom dana očekuju redovan saobraćaj.

Umjereno do pretežno oblačno sa kišom, mjestimično i pljuskovi i grmljavina. U južnim i centralnim predjelima se očekuje dosta padavina, naročito na jugozapadu i zapadu zemlje. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, južni i jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 21 stepen.