Mirko Luković izabran za predsjednika MZ Rasovo

Za novog predsjednika Mjesne zajednice Rasovo izabran je diplomirani ekonomista Mirko Luković, a za njegovog zamjenika dr Admir Hasić.

„Želio bih da se zahvalim članovima Savjeta MZ Rasovo na podršci koju su mi ukazali, ali isto tako želim da poručim da ćemo raditi u ovom mandatu kao tim za dobrobit mještana Rasova. Mi kao mladi koji će preuzeti rukovodstvo MZ Rasovo ćemo unijeti i potrebnu novu energiju, ali ćemo i slušati savjete starijih i iskusnijih kolega“,kazao je Mirko Luković.

Zamjenik predsjednika MZ Rasovo, Admir Hasić izrazio je zadovoljstvo izborom rukovodstva i verifikacijom novog saziva Savjeta MZ Rasovo, uz želju za nastavkom uspješne saradnje sa lokalnom samoupravom.

„Mi ćemo biti servis građana Rasova i kroz dobru saradnju sa lokalnom samoupravom ćemo raditi na unapređenju uslova života u našoj Mjesnoj zajednici“ – kazao je potpredsjednik Admir Hasić.

Na konstitutivnoj sjednici verifikovan je novi saziv Savjeta najveće bjelopoljske MZ u kojem su: Mustafa Bektašević, Stanka Perović, Miloje - Kiro Šekularac, Ranko Rovčanin, Almir Gredić, Safet Hadžibulić, Milfad Balić, Veselin Merdović i Harun Crnovršanin.

Izvor: bijelopolje.co.me