Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 40 sugrađana, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri  bebe.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se do kraja dana, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima.Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika savjetuje se  oprezna  vožnja prilagodjena  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most – Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine   doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati. Van ovog termina promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a odobrava se i povremena obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta.

U južnim predjelima Crne Gore biće promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za ponegdje kratkotrajnu kišu, ili pljusak i grmljavinu. Na sjeveru će biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimično kiša, a lokalno moguć i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, a najviša dnevna od devet do 24 stepena.