Potpuna obustava saobraćaja zbog radova u Ulici Resničkoj

Zbog radova na rekonstrukciji dijela Resničke ulice u Rasovu, od danas do 4. juna, dolaziće do potpune obustave saobraćaja od 07-19 h, na  dijelu te ulice od raskrsnice sa  Ulicom  kralja Nikole, dionica od semafora do raskrsnice prema Bogazu.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do 8:30 i od 16:00 do 17:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Kumanica,Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Gornji i Donji Mojstir,  Šolje, Jablanovo,  Požeginja, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo i Ujniče. Struju od 7:30 do  16:00 sati neće imati  Tomaševo, Mislići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo i  Ujniče. Od  9:00 do 15:00 sati  bez napajanja električnom enenrgijom ostaće Brzava, Ravna Rijeka, Majstorovina, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Jabučina, Okladi, Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Crniš, Jagoče, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina i Goduša, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 38 sugrađana, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po suvim putevima, dok su u višim predjelima oni mjestimično mokri. Iz Auto moto saveza Crne Gore kazali su da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporeno, ili uz povremene zastoje i savjetovali opreznu vožnju, prilagođenu uslovima i stanju na putu. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine  do  30.05.2020. godine dolaziće  do  potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati.

Na jugu Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za ponegdje kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno na području Boke. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, povremeno kiša a lokalno i pljuskovi i grmljavina. Vjetar uglavnom sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 25 stepeni