I danas potpuna obustava saobraća od 17 do 20 časova

Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine  do  30.05.2020. godine dolaziće  do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati. Van ovog termina saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 08:30 kao i od 16:00 do 17:00 sati  biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, Orahovica  i  Dobrinje. Struju od od 09:00 do 15:00 sati neće imati  Stožer iMedanovići, saopštili sui z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 47 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Na sjeveru će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, lokalno moguće i grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 16, a najviša dnevna od 8 do 24 stepena.