Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, nti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 38 sugrađana, a dežurne ekipe su devet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne uslove za vožnju. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je neophodno poštovanje privremeno  postavljene saobraćajne signalizacije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 sati. Van tog termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Danas pretežno sunčano. Prijepodne mjestimično umjeren do pojačan vjetar sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 27 stepeni.