Lokalni vozovi saobraćaju na vrijeme

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine  do 25.05.2020. godine, dolaziće  do potpune obustave saobraćaja  u terminu od 10.00 do 13.00 sati. Van ovog termina, saobraćaj će se odvijata jednom trakom naizmjenično.

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine  jutros je uredno, a tokom dana neće biti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  nije rođena ni jedna beba.

Još u jutarnjim satima ponegdje će biti uslova za kišu, prvenstveno na sjeveroistoku, a tokom prijepodneva se u većem dijelu zemlje očekuje razvedravanje. Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak. Jutarnja temperatura vazduha od šest do 18, najviša dnevna od 11 do 27 stepeni.