Rotari klub donirao dezinfekciona sredstva bjelopoljskom Crvenom krstu i Domu za stare

Rotari klub Bijelo Polje donirao je bjelopoljskom Crvenom krstu i Domu za stare 1000 litara dezinfekcionih sredstava.

Crvenom krstu opredijeljeno je 700 litara, dok je Domu za stare uručeno trista litara tečnosti za dezinfekciju, u cilju sprečavanja širenja  covida-19.

„Riječ je o jednoj u nizu aktivnosti Rotari kluba Bijelo Polje, koji već više od jedne decenije pomaže u mjeri svojih mogućnosti razne segmente društva. Ovog puta  odlučili smo da to budu sredstva za dezinfekciju koja se, po našoj procjeni, uz maske i rukavice, najviše i najčešće koriste u borbi protiv korona virusa. Drago nam je što smo bar na ovaj način pomogli  ove dvije organizacije koje će znati kome će i kada izvršiti dalju raspodjelu ovih sredstava“ , saopštio je predsjednik kluba Slavko Vujisić, dodajući da će Rotari klub i dalje pomagati ove dvije ustanove kako bi se svi zajedničkim snagama oduprli ovoj pošasti koja nas je zadesila.

Koordinator Opštinske organizacije Crvenog krsta, Mašan Živković, zahvalio se na donaciji .

„Ovo je veoma značajna donacija kojom ćemo opskrbiti dio domaćinstava, a sa određenom količinom ćemo pomoći zatvorskoj jedinici u Bijelom Polju da izvrši dezinfekciju svojih prostorija“, istakao je Živković.

Kako je saopštio, Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo dio dezinfekcionih sredstava donirala je danas Centru bezbjednosti Bijelo Polje, Službi zaštite i spašavanja, Centru za socijalni rad, Upravi carina, Radiju Bijelo Polje, dok će ostatak biti disistribuiran građanima.

Izvor: Opštinska organizacija Crvenog krsta

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE