Od juče grad brojniji za jednu bebu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  rođena je jedna beba

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražila  je 14 osoba, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Zbog radova na elektro mreži  bez struje  od 7:30 do  8:30 i od 15:00 do 16:00 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Kumanica, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju  od 10:00 do 16:00 sati neće imati Prestreke, Rasovo, Mijatovo Kolo i Slijepač Most, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenjima, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Saobraća po  povoljnim uslovima  u čitavoj državi. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i tokom dana toplo vrijeme za ovo doba godine.Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od -2 do 9, najviša dnevna od 13 do 25 stepeni.