I danas radovi na elektromreži

Zbog radova na elektro mreži  bez struje  od 7:30 do  8:30 i od 15:00 do 16:00 sati bez struje će biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 10:00 do 16:00 časova neće imati  Donja i Gornja  Lipnica, Pašića Polje, Loznice i Kruševo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenjima, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražila  je 21  osoba, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  rođena je jedna beba.

U Crnoj  Gori  jutros se  saobraća po suvim  kolovozima i uz  dobru  vidljivost.  Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha biće od -3 do 9, najviša dnevna od 12 do 24 stepena.