Zaposlenim u maloprodajnim objektima „Franca” mjesečni prihodi za mart biće uvećani od 10% do 15%

Zaposlenim  u maloprodajnim objektima „Franca” mjesečni  prihodi za mart biće uvećani od 10% do 15%, saopštili su iz ove kompanije.

Kako se navodi u saopštenju, takva odluka donesena je jer su radnici u maloprodajnim objektima najizloženiji riziku od zaraze korona virusom.

“Na ovaj način želimo da im iskažemo veliku zahvalnost  što svojim radom  i zalaganjem doprinose da  zajedno održimo nesmetan kontinuitet poslovanja, a potrošačima omogućimo ugodnu i sigurnu kupovinu”, stoji u saopštenju koje potpisuje izvršni direktor DOO “FRANCA MARKETI”, Sead Franca.

Iz ove komapnije napominju da su na vrijeme obezbijedili  maske i rukavice za zaposlene, kaoi dezinfekciona sredstva,  a higijena je podignuta na najviši  nivo.

“U svim supermarketima smo u cilju zaštite zaposlenih i potrošača postavili providne pleksiglas table, kako bi smanjili kontakte  i olakšali rad zaposlenima. Potrošači imaju strpljenja  i  shvatili su ozbiljnost situacije, tako da poštuju socijalnu distance”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: saopštenje DOO “FRANCA MARKETI”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE