Veliki broj sela i danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 10:00 do 16:00 sati biti Kruševo, Stožer 1-Žuber, Loznice, Pašića Polje, Donja i Gornja Lipnica, a od 15:00 do 16:00 sati  Potrk, Obod, Žaljevo,  Glibavac i Kumanica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabvdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 19 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 2 kućne  posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Jutros se na jugu saobraća po suvim, a na sjeveru po mokrim i klizavim putevima. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Crnoj Gori  danas  će biti pretežno sunčano i tokom dana osjetno toplije vrijeme. Vjetar uglavnom slab i promjenljiv, prijepodne na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće od -10 do 4, najviša dnevna od 3 do 15 stepeni.