Humanitarni fond „Hilal“ donirao Crvenom krstu humanitarnu pomoć vrijednu 5.000 eura

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje dobila je danas vrijednu donaciju u vidu paketa hrane i higijene za ukupno 100 porodica sa teritorije bjelopoljske opštine.

Današnju donaciju obezbijedio je humanitarni fond „Hilal“ koji djeluje u okviru Medžlisa islamse zajednice u Bijelom Polju, a donacija je našeg bjelopoljca Hajriza Hačka Brčvaka.

̏Koristim priliku da se zahvalim humanitarnom fondu „Hilal“, koji je obezbijedio ovu vrijednu donaciju za naše sugrađane koji su u stanju potrebe. Današnja donacija sastoji se od 100 paketa hrane i higijene i svaki paket je vrijednosti 50 eura. Humanisti iz fonda „Hilal“ odlično znaju kako je baviti se humanitarnim radom, posebno na terenu i u Crvenom krstu će uvijek imati pouzdanog partnera. Ovo je samo još jedan primjer humanosti i solidarnosti našeg Bijelog Polja, pokazatelj da smo u svakom trenutku složni, spremni da pružimo pomoć svima onima kojima je potrebna ̏, istakao je koordinator opštinskog Crvenog krsta Mašan Živković.

̏ Ova donacija, kao i sve druge koje nam stižu ovih dana prilika su da što veći broj naših sugrađana dobije potrebnu humanitarnu pomoć, lakše prebrode nedaće sa kojima se trenutno susreću. Ujedno se zahvaljujem našem sugrađaninu, humanisti Hajrizu Brčvaku koji je izdvojio sredstva za ovu donaciju i po ko zna koji put pokazao da brine o svojim sugrađanima kojima je pomoć potrebna ̏, dodao je Živković.

Izvor: PR TIM Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje