Bez struje dio opštine

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do 16 časova biti  Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Donja Orahovica, Gornja Orahovica, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Rodijelja, Pećarska, Potrk, Obod, Žaljevo i Glibavac, saopštili  su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 30 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 6 kućnih posjeta.

U Crnoj Gori  jutros se saobraća se po mjestimično mokrim putevima.  Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se prezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je odluku o zabrani prevoza više od dvije odrasle osobe u putničkom vozilu istovrmeno. Obustavljen je putnički međunarodni saobraćaj, zabranjen je putnički međugradski saobraćaj, osim za putnička motorna vozila za djelatnosti bitne za promet roba, snabdijevanje i dostavu ljekova, hitnu medicinsku pomoć, komunalne djelatnosti, snabdijevanje gorivom i električnom energijom, prevoz zaposlenih, lica koja su boravila van mjesta boravka, odnosno prebivališta radi povratka u to mjesto.  Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U Crnoj Gori danans će biti promjenljivo do pretežno oblačno, a slaba kiša moguća je prvenstveno na jugozapadu i zapadu zemlje.  Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od -2 do 10, najviša dnevna od 4 do 17 stepeni.