Brojni potrošači i danans bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7: 30 do 8:30 i od 16:00 do 17: 00 sati  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Mislići, Selakovići, Čokrlije, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Skočigorina, Grančarevo i Ujniče, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je  uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz gradskog vodovoda, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 17 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 3 kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, a duž usjeka i klisura mogući su sitniji odroni. Auto moto savez Crne Gore savjetuje vozačima opreznu vožnju prilagođjenu stanju na putevima i poštovanje saobraćajnih pravila. Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je odluku o zabrani prevoza više od dvije odrasle osobe u putničkom vozilu istovrmeno. Obustavljen je putnički međunarodni saobraćaj, zabranjen je putnički međugradski saobraćaj, osim za putnička motorna vozila za djelatnosti bitne za promet roba, snabdijevanje i dostavu ljekova, hitnu medicinsku pomoć, komunalne djelatnosti, snabdijevanje gorivom i električnom energijom, prevoz zaposlenih, lica koja su boravila van mjesta boravka, odnosno prebivališta radi povratka u to mjesto.  Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, a ujutru ili prijepodne ponegdje su moguće slabe padavine, kao i u noćnim satima. Vjetar će biti mjestimično umjeren do pojačan, na krajnjem jugoistoku i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do devet, a najviša dnevna od tri do 18 stepeni.