Vodosnabdijevanje uredno, bez struje veliki dio naše opštine

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je  uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz gradskog vodovoda.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 16:00 do 17:00 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Granični prelaz, Kumanica, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Potrk i Žaljevo. Struju od 10:00 do 16:00 sati neće imati Slijepač most, Pavino Polje, Rasovo,Prestreke, Pripčići i Mijatovo kolo, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 32 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 5 kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Saobraća se po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.  Iz AMSCG-a su upozorili da duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona  i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Režim saobraćaja je izmijenjen na dionici obilaznice Bijelo Polje - Ribarevine, sa povremenim prekidima  ne dužim od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas  će biti pretežno sunčano.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha -3 do 9, najviša dnevna od 15 do 23 stepena .