Bez struje Potoci i Gimnazija

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži bez struje će do 15 sati, biti  Potoci i Gimnazija. Na ostalom području Opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno, saopštili su  iz CEDIS-a

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  44 sugrađana a dežurne  ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

 

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina, u sjevernim i dijelom centralnim predjelima snijeg, a tokom dana i susnježica i kiša. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova, u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni, uglavnom slab do umjeren. Jutarnja temperatura vazduha -4 do 8, najviša dnevna 1 do 11 stepeni.

Na putevima u Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima, a na putevima u višim predjelima pada slab snijeg i moguća je pojava poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su kazali da je mjestimično zbog magle i vidljivost smanjena. Iz AMSCG-a su savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, kao i da poštuju pravila saobraćaja. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Neprohodni su putevi Mioska-Semolj-Boan i Trešnjevik-Andrijevica.