Pomoć ljekara zatražilo više od 70 sugrađana, dežurne ekipe intervenisale i na terenu

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 72 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 10 do 15 sati ulice Đorđija Stanića, Tršova (zgrada obale), Omladinska, kao i Žuber, Loznica, Pašića Polje i Grab Brajkovac. Kako su saopštili iz CEDIS-a struju u terminu od 16 do 17 sati  neće imati Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Oni su kazali da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

Prijepodne umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom, a u sjevernim ponegdje i centralnim predjelima sa snijegom i susnježicom. Od sredine dana dosta sunčanih intervala, a tokom noći postepeno naoblačenje. Vjetar umjeren do jak, sjeverni i zapadni, poslijepodne će znatno oslabiti i tokom noći skrenuti  na južni smjer. Najviša dnevna temperature  od -2 do 14 stepeni.