Oprezno zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili da na sjeveru pada snijeg i vidljivost smanjena.Iz AMSCG su kazali da je na putevima na kojima su u toku radovi, neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 14 sati biti Zaton i hala u Nikoljcu, a od 10 do 16 sati  Loznice.  U terminu od 16 do 17 sati struju neće imati  Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas se očekuje prestanak kiše i postepeno razvedravanje.Na sjeveru se očekuje pretežno oblačno sa snijegom, susnježicom i mećavom, a poslijepodne ili krajem dana razvedravanje.Vjetar sjeverni i sjeveroistočni umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, krajem dana ili u večernjim satima u slabljenju.Najviša dnevna -2 do 15 stepeni.