I danas više sela bez struje

 

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata do 17 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati: Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Donja Orahovica, Gornja Orahovica, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Rodijelja i Pećarska, obavještavaju iz CEDIS-a. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 67 osoba, a dežurne ekipe su obavile i 6 kućnih posjeta. 

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili da su na pojedinim dionicama putevi mokri i klizavi zbog slabe kiše.Oni su kazali da je na putevima na kojima su u toku radovi, neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Saobraćaj na putu Đurđevića Tara - Mojkovac u mjestu Sokolovina biće obustavljen od sedam do 12 sati i od 13 do 16 sati, zbog sanacije kosine.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Na jugu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Na sjeveru promjenljivo, ujutru je još ponegdje moguće slabo provijavanje snijega, a tokom dana sunčani intervali.Najviša dnevna temperatura temperatura do 17 stepeni