Veliki dio seoskog područja danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez  struje će  od 16:00 do 17:00 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica,  Konatari, Unevina,  Podbrežje,  Metanjac, Kanje,  Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 10:00 do 16:00 sati neće imati Loznice i Pašića Polje, od 12:00 do 14:00 sati Banje  selo i od 9:00 do 12:00 sati  Lazovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gadu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 65 osoba, a dežurne ekipe su obavile i 5 kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

Saobraćaj odvija po suvim  kolovozuma i uz dobru vidljivost. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Na putevima na kojima se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja i strpljenje. Do 20.02.2020. godine, zbog izvodjenja radova na sanaciji kosine na regionalnom putu  Djurdjevića Tara – Mojkovac, lokalitet Sokolovina, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 07.00 – 12.00 i od 13.00 – 16.00 časova. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski Most –Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine, dpromijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, . Kako je najavljeno, uglavnom krajem dana i tokom noći postepeno naoblačenje. Ujutru na sjeveru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru zemlje, prvenstveno u višim planinskim predjelima, u drugom djelu dana pojačan i jak, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -6 do 7, najviša dnevna 5 do 18 stepeni.