I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez  od od 16:00 do 17:00 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica,  Konatari, Unevina,  Podbrežje,  Metanjac, Kanje,  Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 09 do 14 sati neće imati Malo Polje, a od 10 do 16 sati  Pisana Jela, Nedakusi i Gornja Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražile  je 73 osobe, a dežurne ekipe su obavile i 10  kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena je jedna beba.

Saobraćaj se na jugu obavlja po suvim kolovozima. U sjevernim, mjestimično i centralnim predjelima izražena je poledica na pojedinim dionicama zbog niskih temperatura. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na putevima na kojima se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja i strpljenje. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do pretežno oblačno, Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje uglavnom suvo vrijeme.Vjetar mjestimično umjeren do jak, u sjevernim predjelima na udare ponegdje i veoma jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do devet, a najviša dnevna od tri do 14 stepeni.