Nema planiranih isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije  bebe.

 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

 

Lokalni i brzi vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

 

U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po suvim putevima, a u višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je poledica.Iz Auto moto saveza Crne Gore su saopštili da je po kotlinama vidljivost mjestimično smanjena te savjetuju vozače da oprezno voze, prilagođeno uslovima na putu i da poštuju pravila saobraćaja.

 

U Crnoj Gori danas prijepodne biće sunčano a poslijepodne očekuje se povećanje oblačnosti.Tokom noći na primorju i u nižim predjelima na jugu kiša, a u ostalim predjelima snijeg i susnježica.Više izgleda za padavine u južnom i centralnom dijelu zemlje.Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i jugoistočni.Jutarnja temperatura od minus osam do šest, najviša dnevna od četiri do 14 stepeni.