Bez struje danas brojna naselja

Zbog radova na elektromreži od 09 do 15 sati bez struje će biti Medanovići, Potoci, Žurena, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi i Goduša,saopštili iz CEDIS-a. 

Voda iz gradskog vodovoda je  hemijski  i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica,  dodajući da će tokom dana biti uredno vodosnabdijevanje.

Ljekarsku pomoć u  Službi  hitne medicinske pomoći  tokom protekla  24 sata zatražilo je  72 sugrađana a dežurne  ekipe su 5 intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina očekuje se u drugom dijelu dana i tokom noći. U višim planinskim predjelima na sjeveru u jutarnjim i noćnim satima mogući se snijeg i susnježica. Duvaće vjetar umjeren do jak južni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od nula do deset, najviša dnevna od četiri do 16 stepeni. U četvrtak se očekuje umjereno do potpuno oblačan dan, povremeno kiša, a ponegdje je moguć i pljusak sa grmljavinom. U višim planinskim predjelima na sjeveru u jutarnjim i noćnim satima snijeg i susnježica. Krajem dana ili uveče u većem dijelu zemlje očekuje se prestanak padavina.  Za petak je prognozirano sunčano vrijeme.