Vodosnabdijevanje uredno, bez struje brojni potrošači

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 08:30 i od 16 do 17 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 10 do 16 sati neće imati Nikoljac, željeznička stanica, Nedakusi, Majstorovina, Rakonje, Rastoka, Pisana Jela, Barice i Vergaševići, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 53 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena ni jedna beba.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost mjestimično po kotlinama u sjevernim predjelima. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru ujutru ili prijepodne magla i sumaglica ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od minus deset do pet, najviša dnevna od tri do 15 stepeni.