I danas isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 10:00 do 16:00 sati biti Korita, Ivanje Koraći, Lazovići, Brzava, Okladi, Lipnica, Gimnazija, Grubanova gora, Žuber, Loznice, Medanovići, Pašića Polje, Laholo, Prestreke, Unevina, Pripčići, Slijepač most i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 48 sugrađana, a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima.  Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, krajem dana i tokom noći postepeno povećanje oblačnosti. Na sjeveru će prijepodne po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren promenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od -12 do 4, najviša dnevna 5 do 15 stepeni.