Bez struje danas brojni potrošači

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 10:00 do 16:00 sati biti Nikoljac, Željeznička stanica, Nedakusi, Majstorovina, Rakonje, Rastoka, Pape, Barice, Vergaševići, Krstače, Pavino Polje, Stožer, Potkrajci, Brestovik, Crhalj i Prijelozi,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne po kotlinama magla i sumaglica.Vjetar uglavnom slab, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od minus 13 do četiri, najviša dnevna od tri do 15 stepeni.