Vodosnabdijevanje uredno, bez struje i danas veliki dio opštine

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od  16:00 do 17:00 časova biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena. Struju od  09:00 do 14:00 sati neće imati Majstorovina, Gimnazija, Lješnica, Grančarevo i Pavino Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražila je 71 osoba, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Saobraća se pretežno suvim kolovozima u nižim, dok u višim predjelima i preko prevoja na sjeveru ima mjestimično poledice. Duž klisura i usjeka  su učestali sitniji odroni. Zbog radova na magistralnom putu M-2, u naseljima Rakonje i Kruševo, neophodna je dodatna pažnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.  Radovi na tom lokalitetu izvode se radi proširenja puta. Zbog odrona obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara.

U Crnoj Gori će danas prijepodne biti promjenljivo oblačno, dok se u noćnim satima očekuje kiša u većem dijelu zemlje. Više uslova za padavine u južnim i centralnim predjelima, ponegdje se očekuju pljuskovi i grmljavina. U visokim planinskim predjelima na sjeveru tokom noći ponegdje je moguća susnježica. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u višim planinskim predjelima na sjeveru ponegdje kratkotrajno umjeren do pojačan, južni. Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do 11, najviša dnevna od pet do 15 stepeni.