Bez struje danas Tomaševo i okolna sela

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će od 16:00 do 17:00 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice –Škola. Struju od od 09:00 do 14:00 časova neće imati  Ravna Rijeka, Slijepač most, Bliškovo i Jabučno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražila  je 41 osoba a dežurne ekipe su 8  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje -Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Učestali su sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina, pa se savjetuje oprezna i pažljiva vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, u južnim i centralnim predjelima mjestimično i pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha od tri do 15, najviša dnevna od šest do 18 stepeni.