Bez struje Tomaševo i okolna sela

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će od 16:00 do 17:00  časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i  Barice – Škola, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”. Podsjećaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće, pa nije potrebno prokuvanje prije upotrebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 66  osoba a dežurne ekipe su 6  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim i klizavim putevima i mjestimično smanjenu vidljivost, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Iz AMSCG kazali su da su učestali sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Oni su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno kiša, naročito u popodnevnim satima i tokom noći, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima. Lokalno se očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom, uglavnom na jugozapadu. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar umjeren i jak, krajem dana i tokom noći, u sjevernim predjelima na udare i olujne jačine, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od nula do 13, najviša dnevna od deset do 21 stepen.