Radovi na revitalizaciji elektro mreže na seoskom području

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će od osam do devet i od 17:00 do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice – Škola.

Struju od osam do 18:00 časova neće imati Gubavač Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, od 08:00 do 12:00: Rasovo, od 09:00 do 13:00: Pavino Polje, i od 10:00 do 15:00 časova Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile  i 3 kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i tokom dana toplo. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 14, a najviša dnevna od 20 do 28 stepeni.