Isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će od osam do devet i od 17 do 18 sati biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice – Škola.

Struju od 8:30 do 15 sati  neće imati Brestovik, od 09:30 do 15 sati Bliškovo, od 08:30 do 14 sati Rakonje, od osam do 18 sati Bistrica-Boturići, od 09 do 13 sati Mioče-Dobro brdo i od 09 do 14 sati Loznice-Šćekići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 50 sugrađana, a dežurne ekipe su imale i 7 kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i tokom dana toplo, Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla.Vjetar slab do umjeren, uglavnom južni.Jutarnja temperatura od dva do 15, najviša dnevna od 19 do 27 stepeni.