Danas bez isključenja struje i vode

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće

.

Napajanje električnom enenrgijom na području naše opštine je uredno, a tokom dana nijesu planirani radovi na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiti bebe.

Saobraća je odvija po povoljnim uslovima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Dodatna pažnja vozača potrebna na putevima na kojima se izvode radovi.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Tokom jutra na sjeveru magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljiv, ujutru, a u jugoistočnim predjelima i prijepodne, umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 15, najviša dnevna od 15 do 28 stepeni.