Bez struje i danas veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 18 sati biti  Boljanina, Bistrica  Metenjac, Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir. Struju od 9:00 do 14:00 sati neće imati Brestovik, od 10:00 do 12:00 Petoljetka, od 12:00 do 14:00 Vinilplast, Lelo, Potkrajci, od 14:00 do 18:00 Imerijal, Imako i Laković, a od 9:00 do 12:00 Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a.

 Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

 Uslovi za vožnju na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG), navodeći da je dodatna pažnja vozača potrebna na putevima na kojima se izvode radovi.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, na jugu sa dužim sunčanim intervalima. Uglavnom od sredine dana, u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke, lokalno se očekuje kratkotrajno kiša ili pljusak, a ponegdje moguća i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova, krajem dana i tokom noći, na jugoistoku, umjeren do jak, sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od osam do 19, najviša dnevna od 14 do 30 stepeni.