Pomoć ljekara juče zatražilo 100 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 82 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima, kažu u toj službi najviše je bilo hroničnih bolesnika, hipertoničara, ali je bilo dosta i onih koji su ljakarsku pomoć zatražili zbog povreda.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od osam do devet sati  i od 17 do 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir.  Struju od  osam do 18 sati neće imato Boljanina, Granični prelaz i Kumanica, od 9 do 14:00  Bliškovo, od 08:30 do 11:00 Ivanje,  od 11:00 do 13:00: Sipanje, od 12:00 do 14:00 Godijevo, a od 09:00 do 12:00: Radulići. Od 10:00 do 17:00 sati povremeno će više od sata bez napajanja biti  Ribarevine, Kruševo, Pripčići, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Ravna Rijeka, Božovića Polje, Slijepač most, Mijatovo kolo, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopštili su iz CEDIS-a.

 Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

 Uslovi za vožnju na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG), navodeći da je dodatna pažnja vozača potrebna na putevima na kojima se izvode radovi.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost.Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 19, najviša dnevna od 22 do 32 stepena.