Pomoć ljekara zatražilo 70 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 70 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 9 i od 17 do 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Ziljak, Voljavac, Požeginja. Kako su saopštili iz CEDIS-a od 10:00 do 14:00 časova struju neće imati Muslići, Tomaševo, Glibavac, Skočigorina, Obod, Žaljevo, Potrk, lijeska, Sokolac, Pisana Jela, Šljemena, Barice. Najavljena su isključenja i u Boljanini od 8: do 18 časova, Stožeru od 9:00 do 14:00, dok će u 09:00 do 13:00 bez struje biti Goduša.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je međunarodni brzi, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar, kasnio 30 minuta, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U većem dijelu zemlje saobraća se uglavnom po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju zbog prilagođenu uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji.

U većem dijelu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seeizmologiju.Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana na primorju zapadni i sjeverozapadni.Najviša dnevna od 18 do 32 stepena.