Bez struje danas Nikoljac i Sela

Zbog radova na elektro mreži od 9 do 15 sati bez struje će biti Nikoljac i Sela, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje  elektičnom energijom biti  uredno,   saopštili iz CEDIS-a. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja, kazali su u Vodovodu – Bistrica, ističući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 45  intervencija u ambulanti  i 8 na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vkenda rođene su četiri bebe.

Na jugu Crne Gore danasće biti umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, dok je na sjeveru ujutro moguće slabo provijavanje snijega, a poslijepodne se očekuje suvo vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha -10 do 5, najviša dnevna -5 do 11 stepeni.

Na putevima na sjeveru Crne Gore ima poledice, a na onim pored rijeka i kamenih kosina  ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). ASMCG vozačima savjetuje oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.