Lokalni vozovi na vrijeme, brzi kasnio 60 minuta

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je  međunarodni brzi, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar, kasnio 60 minuta, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 18 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Mojstir, Rodijelja, Dubrave, Unevina, Ziljak, Voljavac i Požeginja; od 14:30 do 16 sati: Čokrlije, Pavino Polje, Grubješići, Grab, Bijeli Potok, Vergaševići, Gorice, Kovren, Slatka, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Glibavac, Lijeska, Selakovići, Muslići, Sokolac, Šljemena, Pisana Jela, Barice, Potrk, Žaljevo, Obod i Biokovac; a  u terminu od 16 do 17:30 sati: Gimnazija, Zaimovića Livade, Rijeka, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje Selo, Rakonje, Cerovo, Medanovići i Malo Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 72 sugrađana, a dežurne ekipe su dva puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano i uz smanjenu vidljivost u višim predsjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju zbog prilagođenu uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima.Uglavnom u popodnevnim satima biće uslova za kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna od 20 do 32 stepena.