Više od 100 sugrađana juče kod ljekara

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 09 sati biti  Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari,  Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak, Voljavac i Požeginja. Struju od 9 do 18 sati neće imati  Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo i Kanje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo  je čak 101 osoba a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

 U Crnoj Gori jutros je saobraćaj umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu. Iz AMSCG poručili su vozačima da poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 23, najviša dnevna od 27 do 37 stepeni.