Skoro sto građana zatražilo ljekarsku pomoć od juče

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražila je 91 osoba a dežurne ekipe su  6  puta intervenisale na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena ni jedna beba.

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od 08 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom biće Strojtanica, Kisjela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Oluja, Unevina, Metanjac, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Dobrakovo, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Kok, Hasanbegovići, Bistrica, Dolac, Mojstir, Šolje, Jablanovo i Požeginja, a od 10 do 12 sati  bez struje će biti  Ribarevine, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su  iz Vodovoda-Bistrica.

Auto moto savez Crne Gore upozorio je danas vozače da zbog visokih temperatura izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. Saobraća se po suvim putevima, a vidljivost je dobra.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i veoma toplo. Tokom jutra  na sjeveru po kotlinama kratkotrajno moguća magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 26, najviša dnevna od 31 do 41 stepen.