Bez struje danas dosta naselja

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja, kazali su u Vodovodu – Bistrica, ističući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će  do 15 sati biti  Rasovo, Gimnazija, Lijeska i Zminac, a od 10 do 12 sati  Potkrajci, Sutivan, Njegnjevo, Gubavač, Bistica, Dobrakovo, Kanje, Kukulje i Sela, kazali su u CEDIS-u, ističući da se radovi  izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 50  intervencija u ambulanti  i 3 na terenu.

Jedna beba rođena je na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana.

U Crnoj Gori danas će u južnim i centralnim predjelima ujutru ponegdje biti moguća slaba kiša, a tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima,na sjeveru  pretežno oblačno, ponegdje sa slabim snijegom, a u nižim predjelima ponegdje i sa slabom kišom. Vjetar će biti slab do umjeren, poslijepodne i tokom noći mjestimično pojačan i jak sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od minus tri do deset stepeni, najviša dnevna od jedan do 16 stepeni.