Predsjednik Žurić u radnoj atmosferi

Predsjednika Opštine Bijelo Polje Aleksandara Žurića zatekli smo na radnom mjestu, iako su juče pojedini mediji objavili informaciju o njegovoj ostavci.

U razgovoru sa predsjednikom Žurićem konstatovali smo  da je više puta u protekloj godini, čak i na sjednicama lokalnog parlamenta, najavljivao da neće, poslije dva, kako vjeruje ''na osnovu podrške građana Bijelog Polja'', uspješna mandata, tražiti podršku na izborima u maju. ''Ta informacija je ranije već objavljivana i ni po čemu nije nova, o tome smo govorili i na konferenciji za medije 2. januara'', napominje Žurić.

''O daljem angažmanu i svemu ostalom što se tiče predstojećih lokalnih  izbora, odlučiće se ovih dana u dogovoru sa Predsjedništvom stranke, koje mi je dva puta i dalo saglasnost za obavljanje ovog odgovornog posla'', kaže za Radio Bijelo Polje predsjednik Opšine.

On  takođe dodaje da će za nekoliko dana svečano biti obilježen  najavljeni početak radova na poslovnom kompleksu lokaliteta 'Radnik', kao i završetak radova na novoj sali Skupštine Opštine i rasvjete na gradskoj obilaznici. Potvrda njegovog radnog angažmana je i današnja uplata zarade zaposlenima u lokalnoj upravi. Tako je nakon uplaćene dvije plate na kraju prethodne godine preostalo da se isplate još četiri zaostale zarade.

Tekst: Tanja Dangubić

Foto: Arhiva Radija Bijelo Polje

 

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Bez saglasnosti Redakcije zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa veb portala Radija Bijelo Polje.