Ušće fest ispunio očekivanja publike

Koncertom legendarne Jugoslovenske grupe Plavi orkestar zaokružena je još jedna uspješna priča bjelopoljskog Ušće fest-a. Hitovima Suada, Bolje biti pijan nego star, Ljubi se istok i zapad,Kaja... mnogobrojna publika na ušću rijeka Lim i Bistrica pjevala je sa „plavcima „do duboko u noć.

Sjajnoj atmosferi predhodile su takođe kvalitetne svirke muzičara iz Bijelog Polja i okruženja.Tako je Fest započeo uz hitove mladog bjelopoljskog rokera Isaka Šabanovića i njegovog  benda.

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam imao tu priliku da otvorim jedan festival kao što je Ušće fest koji iz godine u godinu postaje sve bolji i sadržajniji. Uživali smo na sceni i dali sve od sebe da napravimo dobru atmosferu, nadamo se da smo u tome  i uspjeli „ kazao je Isak.

I ako su zajedno nastupaju  jedanaest godina,  Akademija bend  iz Bara po prvi put su  gostovali u Bijelom Polju i kako su kazali,ponijeće lijepe utiske.

„ Publika je sjajno reagovala i ako je sve počelo stidljivo jer je koncert rano počeo. Ipak smo uspjeli da podignemo atmosferu ,a to radimo na svakom našem nastupu „ kazali su Akademci.

Ivana Peters je  dočekana sa oduševljenjem i ovacijama .Svojim raskošnim glasom zajedno sa bendom otpjevala je svoje,  ali i hitove grupe Tap 011. Kaže da mlada publika „ciklusno „ sluša rok muziku, ali da je i dalje slušaju.

„Na kraju se vrate onom što je kvalitetno, što ne znači da ovo što se danas sluša nije kvalitetno , ali rok muzika je osnova -kao azbuka“ kazala je Peters.

Boje ljubavi i rok and roll-a zastupao je i Đorđe David koji je svojom sjajnom energijom doveo do usijanja mnogobrojnu publiku.

„Te boje ljubavi i rok and roll-a su važni za budućnost ne samo Crne Gore i Srbije i Makedonije ili bilo koje druge zemlje.Jer mi smo generacija koja je rasla na tim bojama.Ovo večeras pokazuje da sam dobrodošao, ovi ljudi su mi dali emociju, ali i ja njima. Ništa drugo nije važno ako imate srce dođite da se zagrlimo -to je moja poruka sa mojim bendom koju već 17 godina dajem „ kazao je Đorđe David.

Autor: Vanja Šabanović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE