Ljekarsku pomoć zatražilo više od 60 sugrađana

Zbog radova na mreži bez struje će od devet do devet i 30 biti Pavino Polje, Čokrlije, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice, Tomaševo, Muslići, Obod, Zaljevo, Lijeska, Sokolac i Barice, od devet do 11 sati Zekića Rijeka, a od osam do 16 sati Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Crhalj, Kradenik, Sušica i Korita, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćajli po redu vožnje, dok je  međunarodni, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar, kasnio 40 minuta, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz umjerenu, dok se tokom dana očekuje pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru tokom dana sunčani intervali, a poslijepodne ponegdje kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna od 22 do 33 stepena.