Dio potrošača danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će  od 08 do 13 sati biti Majstorovina, a do 15 sati Konfekcija, Robna kuća, Vunko, Lenka, Nedakusi, Polipak, Imako, Imperijal i Potkrajci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda  je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo  je 52  sugrađana  a dežurne ekipe su  3 puta  intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je brzi voz kasnio 80 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplona sjeveru, po kotlinama magla, a tokom popodneva ponegdje uslovi za kratkotrajnu nestabilnost.  Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 22, najviša dnevna od 25 do 35 stepeni.