Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno,  a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 65 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u kotlinama magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Na dionicama pored rijeka i kosina mogući su sitni odroni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu kratkotrajne nestabilnosti. Na sjeveru, po kotlinama, mjestimično moguća jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 15 do 26 stepeni.