Skoro 70 osoba zatražilo ljekarsku pomoć

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 62 osoba  a dežurne ekipe su  7 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođena  je jedna beba.

Na području naše opštine  uredno  je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana nijesu predviđeni  radovi na elektromreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Lokalni  i brzi voz jutros je saobraćali   po redu vožnje,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući  da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po pretežno suvim kolovozima, a na dionicama  koje vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore, savjetujući  opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a mjestimično se očekuje i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana. vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.  Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 15, najviša dnevna od 14 do 24 stepena.